Måndag

Funderade starkt på att ligga kvar i morse när klockan ringde, vilket jag beslöt mig för att inte göra, SOM jag borde gjort.
Väl i vilhelmina krånglade jag med studentmössorna på håltimmen och när det var dags för religionskunskap visade det sig att vi inte hade något lärare så lektionen var inställd. (Såklart utan någon som helst förvarning)
Tidig lunch och sen vänta på arbetsmiljön, nej men ojsan, vi skulle visst på vojmån debatt- som jag inte ens får rösta på.
Ringde till magister Jonas ett par hundratals gånger utan svar, och sedan till pappa för rådfrågning om jag skulle skita i debatten och åka hem. (Hade ju trots allt lite tid att ta igen för niornas information kväll)
Pappa : Jag lovar dig, du kan åka hem. Jag är lärare idag!
Av någon underlig anledning var jag lite trevligare mot honom idag än vad jag brukar vara, hm, tänka sig..
Dagen bestod sedan av promenad, läxa och diagnosist test.
Surrade med simone och började prata om helgen och tur var det! För hon ifrågasatte om jag jobbade så jag var tvungen att kolla schemat, och där såg jag att jag skulle jobba IKVÄLL.
Tack gode gud för att jag kollade! Hade helt glömt bort det, inte en tanke.
Bara 3 pass kvar efter det här passet. Skönt men ganska jobbigt, men tanke på att det är ett grymt jobb i det stora hela.
Nu äre bara le och se glad ut och söka nytt.

Kvällen har flytit på bra tack vare boken, Djävulen bär prada. att rekomendera än så länge!
Ta't lugnt! ; )


lördag




Jobb idag, helt okej förutom en suräckeltant som man kunde jämföra en böld i röven med.
Fattar inte hur vissa människor kan vara så oförskämda. och på en lördag dessutom!
Nu har jag iaf varit hemma ett par timmar.
Jobb imorn också, förhoppningsvis med fler bölder men det är bara att bita ihop!
Hoppas att ni har en trevlig kväll!













Flaws & all

Jag överlevde stockholm!
Det var ganska skitigt men helt okej trevligt. Framförallt skönt att se något annat än vardagen.
Köpte inget speciellt, nästan ingenting men pengar har försvunnit. En liten besvikelse på vissa måste jag då medge, men jag antar att man lär sig något nytt var dag.
I det stora hela var det bra & jag är nöjd men det var skönt att komma hem och få landa. Vissa åkte ju samma flyg som Magnus Betnér och stod framför honom i kön till in checkningen ;) Han hade mysbyxor och lagomt tight t shirt, så jag mådde bra!
Såg även timbuktu när vi precis hade landat, han är KORT och snygg!

Det var skönt att komma hem & få landa i torsdags. Gårdagen var bara slappt och slött men väldigt skönt!
 Det kom små gnäll ungar på kvällen och körde bus eller godis. Hade go lust att leta fram nått gammherke godis uppe i skåpet så dom hade fått magsjuka men det fick bli after eight, och när jag sträcker fram asken får jag höra "Neej, usch, dom där tycker inte jag om." och en annan "nej inte jag heller"
-NÄHÄ, SYND FÖR DIG, DÅ BLIRE MER TILL MIG!
Gnällungar.
De andra tålde inte mjölk så dom fick clementiner.. och på något sätt så sved det mer i hjärtat när jag delade ut dom än godiset.

Idag jobbar jag till 6 och jag längtar tills jag får komma hem och duscha! Jag vill tvätta bort min smink som min torra hud stöter bort och jag vill ta ut löshåret. Har blivit så slitet och det har släppt jätte mycket så nu är det dags.
Det vore skönt att få göra allt det och sedan göra en fruktsallad och mysa framför tvn.
Moster & hennes man är här över dagen så det lär inte bli så utan att jag ska vara social med dem, men vi ser väl.- Blir nog bra vilket som.

Någon som frivilligt vill fixa min blogg`?
Förstår mig inte på hur man ska göra.

Solong mina vänner!


RSS 2.0